Българско семейство създаде платформа за виртуално чукане на великденски яйца.

...
Българско семейство създаде платформа за виртуално чукане на великденски яйца.
Коментари Харесай

Семейство създаде платформа за онлайн чукане на яйца

Българско семейство сътвори платформа за виртуално блъскане на великденски яйца. За основаването на „ Чук пук “ описа в скайп изявление за БГНЕС Симеон Мочев. Идеята пристигнала инцидентно, до момента в който фамилията си стояло на дивана.

„ Както си стояхме, пристигна нашият наследник, който се споделя Самуил. Попита ни: тате, мамо на Великден по какъв начин ще се чукаме с яйца с бабите и дядовците. Замислихме се, че можем да създадем някакво мобилно приложение за виртуално блъскане с яйца.

За да взе участие потребителят би трябвало да влезе във Facebook страницата. Всичко е изцяло гратис. Единственото изискване е искащите да имат регистриран акаунт в обществената мрежа. От страницата може да се изтегли приложението. В момента то е в развой на утвърждение от Гугъл Play. Очакванията са до ден – два фамилията да получат мечтаното утвърждение и по този начин повече консуматори през телефоните да се забавляват, изясни Симеон. От Google обяснили, че нормално утвърждението е два дни, само че в този момент поради Ковид-19 лишава повече време.

Според изискванията на играта един състезател прави обособена стая, а втори състезател се причислява. След като всеки боядисва своето яйце, играе се с натискане на бутон и незабавно по-късно се демонстрира кой двамата е победил, като се вижда и счупеното яйце на екрана. Битката трае не повече от няколко секунди.

„ Усещането от играта е доста необичайно, тъй като за първи път ни се случва. Същевременно е доста прелестно. “, показа Мочев. Той разкри, че за следващата година възнамеряват да развият приложението с спомагателни благоприятни условия. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР