Българско национално обединение ще е мандатоносителят на партията на Васил

...
Българско национално обединение ще е мандатоносителят на партията на Васил
Коментари Харесай

Божков обяви коя е партията, която ще използва за мандатоносител на изборите

Българско национално обединяване ще е мандатоносителят на партията на Васил Божков. Даваме 100% от нашия мандат на гражданска платформа " Българско лято ". Това разгласи водачът й Георги Георгиев.

 Марков: Ясна ми е задачата на Васил Божков с предлагането към Слави Трифонов Марков: Ясна ми е задачата на Васил Божков с предлагането към Слави Трифонов
" Ясна ми е задачата на Васил Божков да предложи обществено политически съюз на Слави. Отказът също не ме изненада, тъй като той има класическо...
На бюлетината ще написа БНО, само че ще става дума за " Българско лято ", изясни ръководителят на партията на Божков Борил Соколов.
Не съм политик. Никога не съм желал да бъда. Имах задача - да спасим културното завещание на България. Сега задачата ми е друга - да спасим бъдещето. Бъдещето се кове през днешния ден. Хунтата по всякакъв начин се пробва да ни попречи. Няма да успее. Ние сме силата, бъдете здрави! Това разгласи предприемачът Васил Божков по време онлайн включване във фейсбук страницата си по-рано.
Божков заяви преди дни във фейсбук, че партията му " Българско лято " си е намерила мандатоносител и ще взе участие в изборите.
Тогава той не разкри кой се е съгласил да постави хората му в своите листи, само че даде обещание да го каже в живо предаване през днешния ден в 13.00 часа. Божков не съблюдава обещанието си обаче и се включи, с цел да разгласи нов час, в който ще разгласи новината, а точно - 15.00 часа.
 Кой желае противоконституционна организация да организира военни учения в България? (ВИДЕО и СНИМКИ) Кой желае противоконституционна организация да организира военни учения в България? (ВИДЕО и СНИМКИ)
Ако някой от нас излезе с автомат на улицата и съобщи, че ненавижда Конституцията, евентуално до няколко минути ще бъде отведен за разпит....
По-миналата седмица Божков се опита да убеди Слави Трифонов да включи неговите хора в листите си, само че шоуменът отхвърли.
Подробности за организацията
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР