Българско лято на Васил Божков няма да участва в изборите.

...
Българско лято на Васил Божков няма да участва в изборите.
Коментари Харесай

Васил Божков заряза Българско лято

" Българско лято " на Васил Божков няма да взе участие в изборите. Това излиза наяве от листата на записаните партии и обединения в ЦИК, в който организацията на обвинения предприемач липсва, написа седмичникът " Филтър ".

Проектът на Божков започва през април предходната година, когато взе участие на вота с регистрацията на БНО на Георги Георгиев-Готи. На вота през юли 50 хиляди българи гласоподаваха за плана, което беше незадоволително за влизане в Народното събрание.

Причината за неучастието на идния избор е както и при предходните избори - глобите по закона " Магнитски ". Това прецизират от така наречен " Гражданска платформа за радикална смяна на ръководството в България ".

Партията на Божков може да се яви с мандатоносител, както направи през април 2021 година, само че Божков към този момент не желаел да взе участие в политически случки и най-много да дава пари.

От месеци предприемачът бил изоставил изцяло сътрудниците си в България. Причината съгласно източници на изданието се крие в внезапното замогване на някои представители на " Българско лято ". Божков се усетил, че го крадат и спрял кранчето. Спрял и да загатва името на плана си в обществените мрежи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР