Българско баскетболно дерби се задава в Балканската лига. Балкан посреща

...
Българско баскетболно дерби се задава в Балканската лига. Балкан посреща
Коментари Харесай

Феновете ще гледат "Балкан" - "Левски" със зелен сертификат

Българско баскетболно дерби се задава в Балканската лига. " Балкан " посреща " Левски " на следващия ден, 3 ноември в " Арена Ботевград ", а срещата ще бъде излъчена онлайн по RING и на уеб страницата btvnovinite.bg от 17:00 часа.

Близо две години след последния дуел сред " Балкан " и " Левски " пред последователи, в този момент почитателите още веднъж ще могат да участват по трибуните.

В залата ще се влиза след даване на зелен документ. За всички почитатели, които нямат зелен документ, един час преди дуела " Балкан " ще обезпечи осъществяване на бързи проби. Това ще се случва на входа на залата.

Снимка: Lap.bg

" Когато има почитатели – и наши и техни, постоянно става една лека задявка сред тях, тъй че това са единствено неща, които единствено могат да ни стимулират и да създадат мача по-интересен. ", разяснява Димитър Димитров.

" Балкан " е нашият максимален дразнител. Дочух това преди години преди един от първите ми мачове против " Левски ". През годините разбрах какво имат поради. За нас е значимо да продължим с успехите. В мача против " Левски " ще победи тимът, който има по-висок заряд в играта си. ", добави треньорът на " зелените " Небойша Видич.

Снимка: Lap.bg

И двата тима ще търсят първи триумф в шампионата. " Балкан " започва със загуба в Балканската лига, до момента в който за " Левски " ще бъде първи мач от шампионата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР