Българският вратар Пламен Илиев повече няма да играе за Динамо

...
Българският вратар Пламен Илиев повече няма да играе за Динамо
Коментари Харесай

Треньор нарочи Пламен Илиев заради мениджърски интереси

Българският вратар Пламен Илиев повече няма да играе за Динамо Букурещ. Решението е на треньора на " кучетата " Мирча Редник. Тигъра най-вероятно ще напусне тима през тази зима.

30-годишният пазач беше определен за Играч на кръга в 19-ия кръг, откакто направи шест основни спасявания при успеха с 1:0 над Киндия Търговище. В идващия мач Динамо отстъпи с 1:2 при гостуването си на Миовени, а Редник упрекна Илиев за провалянето.

Изданието " Prosport " обаче разкрива каква е повода за отношението на треньора към българския вратар. Когато играеше за Астра, стражът беше представляван от дъщерята на Редник – Луана. Импресариото и Тигъра обаче не са се разделили другарски, а при започване на 2019 година той мина в Лудогорец, като Луана не е взела участие в прехвърлянето.
свързани новини2205на 16.11.2021
Отбелязва се още и фактът, че през сезона е имало и други играчи на Динамо, които са допускали неточности, които са довели до загуби. Тогава обаче Мирча Редник се е отнасял по-снизходително и не ги е подлагал на критика обществено, както стори с Илиев.

Динамо се намира на предпоследно място в класирането на румънското състезание. " Кучетата " имат едвам 12 точки в актива си.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР