Българският вратар Николай Михайлов даде пространно интервю пред нидерландски медии,

...
Българският вратар Николай Михайлов даде пространно интервю пред нидерландски медии,
Коментари Харесай

Ники Михайлов за Николета: Тя е моята любов от детството

Българският вратар Николай Михайлов даде просторно изявление пред нидерландски медии, признавайки любопитни неща от персоналния си живот. Стражът на Левски приказва за връзката си с известния модел – Николета Лозанова, казвайки, че приятелката му е освен известна в нашата татковина, а статутът и е подобен в целия свят. Михайлов си напомни интервала си в Твенте, когато призна, че е имал чисто ново Ламборгини, само че в никакъв случай не е бил почитател на високите скорости, откакто е претърпял няколко пътни случая.

Сега, на 31 години, Михайлов разяснява, че към този момент е доста по-уравновесен от младежките си години и обръща основно внимание на своето семейство и бизнесите, с които се развива настрана от футболната игра.

„ В България нещата се развиват добре, защото ограниченията са по-затегнати, в сравнение с в Нидерландия. Страната е под карантина и можеш да отидеш единствено до супермаркетите и аптеките. Дори парковете бяха затворени до първия ден на май. Прекарвам време със фамилията си и няколко други другари. Имам два магазина за облекла тук, ресторант за бързо хранене и различен ресторант. Сега планираме с сътрудниците ми по какъв начин можем да доразвием тези въпроси. Освен това преди малко закупих нов апартамент, който в този момент подреждам посредством дизайнер. Така извозвам времето си по-леко”, сподели Ники Михайлов пред нидерландски медии.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР