Българският вратар на треторивизионния Кеймбридж Юнайтед Димитър Митов коментира за

...
Българският вратар на треторивизионния Кеймбридж Юнайтед Димитър Митов коментира за
Коментари Харесай

Димитър Митов: Телефонът ми прегря, дори Стилян Петров ме поздрави

Българският вратар на треторивизионния Кеймбридж Юнайтед Димитър Митов разяснява за " Гонг " феноменалното си показване при успеха на отбора си с 1:0 при гостуването на Нюкасъл в мач от третия кръг на ФА Къп във вчерашния ден.

Стражът показа огромната си наслада след историческата победа, споделяйки, че е получил хиляди приветствени известия, в това число от легендата Стилиян Петров.
 Кеймбридж победи Нюкасъл с 1:0
Димитър Митов и Кеймбридж сервираха сензацията във ФА Къп, отстранявайки Нюкасъл

Димитър Митов бе титуляр в дуела на своя отбор против " свраките "

" Успях да поспя, само че страстите ме връхлетяха след мача. Трудът ни беше заплатен и съм в действителност задоволен от успеха ".

" Не считам, че някой на стадиона е вярвал в успеха, само че когато си в мач, постоянно има малко религия. Това ни сподели и треньорът - колкото повече време е 0:0, толкоз повече те ще се изнервят, ще вземат неверни решения и нещо може да се случи. Представихме се доста добре и не отстъпвахме по множеството индикатори. Да, те са с доста равнища над нас като футболисти - играят във Висшата лига и това си личеше по докосванията, придвижванията и тн. Ние обаче вкарахме гол и по-късно просто трябваше да се пазиме за живота си, общо взето. Така беше до края на мача и постигнахме голяма победа ".
 Не стопират хвалбите по адрес на Димитър Митов
Не стопират хвалбите по адрес на Димитър Митов

Официалният профил на ФА Къп в " Туитър " го назова " сър "

" Играл бях пред 25-30 хиляди души, тъй че не ми беше нещо изцяло непознато. Все отново, когато си помислих, че ще играя пред 50 хиляди души, ме обзе специфична тръпка. В момента обаче, в който изляза на терена, не помня тези неща. Концентриран съм само върху играта. Подкрепата на нашите почитатели беше скъпа и ни оказа помощ да реализираме най-голямата победа в историята ни ".

" Работехме цяла седмица за тези основни моменти и постоянно съм твърдял, че най-хубавите вратари в света вършат спасявания тогава, когато е най-важно. Щастлив съм, че направих сходно избавяне в 95-а минута. Най-важното е, че сме в идващия кръг и чакаме нов тим от Висшата лига. А пък и за какво да не победим? Ще продължим да се трудим и да се борим за победа.

" Ще остане в история едно избавяне през първото полувреме - изпитото в гредата воле на Мърфи. Феновете на Нюкасъл ме приветстваха, което в никакъв случай до момента не ми се беше случвало, Благодаря и за тяхната оценка ".
 Героят Димитър Митов: Невероятно е, даже почитателите на Нюкасъл ме приветстваха
Героят Димитър Митов: Невероятно е, даже почитателите на Нюкасъл ме приветстваха

" Пожелавам си Манчестър Юнайтед в идващия кръг "

" Аз съм огромен почитател на Манчестър Юнайтед и ще бъде сбъдната фантазия да играем против тях, където и да е мачът. Пак споделям, това са най-хубавите в света и няма по-хубаво нещо от това - да се тестваш против такива играчи, знаейки, че няма какво да губиш. Това беше ключът и към успеха ни - нямаше никакво напрежение, нямахме какво да губим. Никой не очакваше да спечелим, само че ние имахме вярата ".

" Телефонът ми не е спрял от през вчерашния ден, падна ми батерията на връщане! Получих хиляди известия, от вратари, митове на клуба. Стилиян Петров ме поздрави и това беше необикновено. Сега обаче се връщаме към действителността - имаме нов мач във вторник! ", приключи Митов.
 Ако не друго, най-малко си имаме вратари!
Ако не друго, най-малко си имаме вратари!

Единственото футболно достолепие на България към днешна дата
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР