Българският вратар Александър Георгиев спаси 41 удара от 45 и

...
Българският вратар Александър Георгиев спаси 41 удара от 45 и
Коментари Харесай

Александър Георгиев с голяма роля при победата на Колорадо над Отава в НХЛ

Българският вратар Александър Георгиев избави 41 удара от 45 и имаше значима роля в триумфа на отбора си Колорадо Аваланч с 6:4 над Отава в шампионата на Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада (НХЛ). Нейтън Маккинън вкара пък четири гола за триумфа на отбора от Денвър, с цел да усили серията си от резултатни мачове на 17.

Другите два гола бяха на сметката на Мико Рантанен. Маккинън беше прецизен при 5:4 на празна врата в последните секунди на срещата. Кайл Макар, който се върна след четири мача пауза след контузия, се отличи с две асистенции.

Но триумфът на Колорадо пристигна в последните осем минути, когато те безусловно убиха съперника си с три гола все при числено предимство. До тогава резултатът беше 3:2 в интерес на гостите от Канада, за които точни бяха Джейкъб Бърнард-Докър, Ридли Грейг, Дрейк Бадърсън и Джош Норис.

Въпреки положителната игра през днешния ден, отборът от Канада претърпя шеста поредна загуба. Те уволниха през този интервал треньора си Ди Джей Смит, само че и при краткотрайния ментор Жак Мартен нещата не наподобяват усъвършенствани.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР