Българският волейболист Александър Николов и неговият клубен Лубе Чивитанова записаха

...
Българският волейболист Александър Николов и неговият клубен Лубе Чивитанова записаха
Коментари Харесай

Алекс Николов и Лубе с втори успех в Шампионската лига

Българският волейболист Александър Николов и неговият клубен Лубе Чивитанова записаха втори пореден триумф в груповата фаза на Шампионската лига, надигравайки с 3:0 (25:22, 25:17, 25:23) като посетител чешкия Лви Прага в среща от група " Е " на конкуренцията.

В столицата на Чехия италианският гранд нямаше никакви проблеми да стигне до успеха, макар че срещна опозиция от страна на домакините в първия и в третия гейм.

Александър Николов стартира срещата като титуляр, само че бе сменен в средата на откриващата част от Матиа Ботоло, който в действителност доигра дуела и приключи с 6 точки.

Най-резултатни за успеха на Лубе обаче станаха Адис Лагумджия и Марлон Янт, които се регистрираха с по 16 точки, до момента в който от другата страна Финиан Маккарти завърши с 14.

В класирането Лубе Чивитанова е водач с цялостен актив от 6 точки и баланс 2-0, до момента в който към този момент Лви Прага заема второто място с 3 пункта и актив от една победа и едно проваляне.Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТАПромоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР