Българският волейболен национал Аспарух Аспарухов даде кратко интервю пред БФ

...
Българският волейболен национал Аспарух Аспарухов даде кратко интервю пред БФ
Коментари Харесай

Аспарух Аспарухов: Искаме да побеждаваме във всеки мач, не ни удовлетворява просто добрата игра

Българският волейболен национал Аспарух Аспарухов даде малко изявление пред БФ Волейбол минути след края на дуела против Япония, з

Поражението постави точка на българското присъединяване в първата седмица от шампионата Лига на нациите при мъжете, макар че нашите момчета имаха сили да измъкнат най-малко една част в мача си против японците.

Според Аспарухов обаче ключът за загубата са били незадоволително положителното ни показване на сервис, както и пропуснатите шансове в третия гейм.

" Японците играят доста друг волейбол като жанр спрямо нашия. Играят доста мощно в отбрана и съумяват да спасят даже когато ние сме организирали прекрасен блок. Също по този начин ние още веднъж не успяхме да сервираме задоволително добре, а следователно е доста мъчно е да се играе против Япония ", стартира българският национал, който влезе като запаса в срещата и осъществя 9 точки.

" Не успяхме да си приключим гейма. Имахме шансове, само че не си реализирахме геймбола, а след това те стигнаха до брейк точка, която в този случай им завоюва и мача ", добави той.

Посрещачът, който през тази седмица бе употребен най-вече на поста диагонал от селекционера Пламен Константинов даде и своята оценка за представянето на българския отбор в първите четири мача в шампионата, в които " лъвовете " записаха една победа и три провали.

" Смятам, че играхме много по-добре от преди и с всеки един мач продължавахме да се подобряваме. Никой от тима обаче не е удовлетворен, тъй като желаеме да побеждаваме във всеки един мач и не ни удовлетворява просто добра игра ", приключи Аспарух Аспарухов.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР