Българският волейболен национал Александър Николов и неговият клубен Лубе Чивитанова

...
Българският волейболен национал Александър Николов и неговият клубен Лубе Чивитанова
Коментари Харесай

Алекс Николов и Лубе Чивитанова с трудна победа като гост в италианското първенство

Българският волейболен национал Александър Николов и неговият клубен Лубе Чивитанова реализираха сложна победа като посетител с 3:2 (21:25, 25:21, 16:25, 25:15, 15:13) над състава на Пиаченца в среща от 9-ия кръг на италианската волейболна Серия " А1 ".

18-годишният роден посрещач стартира срещата като титуляр и се регистрира с общо 10 точки за трите гейма, които прекара на игрището.

За страдание, сервисът на Алекс Николов не беше на нужното равнище, като той позволи общо пет неточности и в последна сметка бе сменен след края на третата част при резултат от 2:1 в интерес на Пиаченца.

Волейболистите на Лубе обаче откриха сили да стигнат до поврат и да завоюват идващите два гейма, с което се завърнаха на победния път в италианския шампионат след загубата от Чистерна в последния кръг.

Най-резултатен за триумфа пък стана звездата на гостите Иван Зайцев, който наниза 21 точки.

В класирането Лубе Чивитанова се намира на 5-та позиция с актив от 14 точки, до момента в който Пиаченца е на 8-то място с точка по-малко.

В друга среща от кръга водения от Радостин Стойчев отбор на Верона позволи проваляне с 1:3 (19:25, 14:25, 25:18, 25:22) при визитата си на Модена. През целия дуел за гостите игра българският център Алекс Грозданов, който приключи с 5 точки.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР