Българският треньор в щаба на Астана - Саид Ибраимов, сподели

...
Българският треньор в щаба на Астана - Саид Ибраимов, сподели
Коментари Харесай

Саид Ибраимов: Неслучайно казах, че сме фаворити на Астана Арена

Българският треньор в щаба на Астана - Саид Ибраимов, показа мнението си след успеха на казахстанския тим с 2:1 над Лудогорец в дуел от третия квалификационен кръг на Лига Европа. 

" На " Астана Арена " неслучайно споделих, че Астана е любимец. Уважаваме безпределно Лудогорец, само че себе си почитаме повече. Мисля, че момчетата се постараха да се опълчват почтено. Не се заблуждаваме - всеки знае кой е Лудогорец. Изключително добър тим. В себе си имам нотка на страдание, тъй като мисля, че имахме малко повече обстановки от Лудогорец. Утехата е, че постигнахме победа ", стартира Ибраимов. 

" Нормално е да имаме преимущество с изкуствения терен и споделих, че ще се възползваме. Със сигурност ще имаме стеснение идната седмица. Имахме го този проблем в Загреб, само че това е обикновено и неизбежно. "

" Аз персонално се изненадах от схемата на игра. Лудогорец е водещ тим не знам какъв е бил замисълът на Ивайло Петев. Водещият тим, тимът, който е пример, би трябвало да се придържа към своято система. За мен е изненадващо, само че треньорът си знае ", сподели още той. 

" В днешно време към този момент има толкоз доста информация за тимовете. Както те ни проучват както и ние работим - проучваме сме, видяли сме. Не успяхме да се противопоставим на първия гол. До известна степен считам, че се справихме със мощните страни на Лудогорец. За наша наслада се получи. "

" Шансовете са 60/40 за Астана. Един гол задатък за нас, въпреки всичко ", приключи Ибраимов. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР