Българският треньор Ивайло Петев е бил готов да сключи извънсъдебно

...
Българският треньор Ивайло Петев е бил готов да сключи извънсъдебно
Коментари Харесай

Омония категорично отказа извънсъдебно споразумение с Петев

Българският треньор Ивайло Петев е бил подготвен да подписа извънсъдебно съглашение с Омония (Никозия), само че управлението на кипърците изрично е отказало. Това оповестява изданието Sport-FM, базирайки се на юристите на родния експерт.

Клубът даде Петев на съд за уронване на престижа и претендира за наказателна клауза от над половин милион евро. И юристът, който движи делата му на Острова на Афродита Панос Пафитис хвърли изясненост.

" Все още не е имало формален контакт сред господин Петев и Омония и по тази причина той не желае да разяснява тематиката. Всичко ще се реши в съда. Все отново съм оторизиран от него да кажа, че в случай че от клуба пожелаят, ние сме подготвени да преговаряме за извънсъдебно съглашение ", показа Пафитис.

В същото време, българският юрист на Петев също е бил потърсен от въпросното издание, като той е дал отговор, че от Омония изрично не желали да се спогодят с досегашния си треньор отвън съда и изходът на борбата е оставен напълно в ръцете на правосъдната система в Кипър.

Както е известно, шефовете на " детелините " съдят Петев за 576 хиляди евро, откакто експертът даде изявление, в което загатна, че играчи играят симулативно за клуба.

Топадвокат погна Петев, съди го за 576 хиляди евро

Петев се отхвърли от думите си за " черно тото ", само че отива на съд

Омония желае пари от Петев

Кипърската полиция ще разпитва Петев

Омония уволни Петев, дава го на съд

Скандалът се разраства: тъжба в полицията против Петев

Напрежението нараства: Омония упрекна Петев в неистина, нещата не отиват на добре

Изненада: Ивайло Петев към този момент не е треньор на Омония
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР