Българският тим се представи отлично на Европейската купа по кикбокс

...
Българският тим се представи отлично на Европейската купа по кикбокс
Коментари Харесай

България с второ място в комплексното класиране на Европейската купа по кикбокс в Карловац

Българският отбор се показа чудесно на Европейската купа по кикбокс „ Карловац Оупън “ (Karlovac Open) в Хърватия, която бе първото интернационално съревнование в бойния спорт за 2023 година. Националите завоюваха 38 златни, 27 сребърни и 29 бронзови медала.

В тима на България влязоха 94 кикбоксьори във всички възрасти, които участваха в общо 208 игрови категории в другите стилове.

Съставът се подреди на второ място в комплексното класиране по медали от 28 страни участници, 215 клуба и 2217 декларирани състезатели.

Сериозен триумф на татами реализираха състезателите от клуб Масару с актив от 17 златни, 12 сребърни и 12 бронзови оценки. След тях в челната тройка се подреждат тези от Семеен кодекс Стар Тийм с 13 златни, 10 сребърни и 12 бронзови оценки и Семеен кодекс Радулов с 5 златни, 2 сребърни и 4 бронзови медала. Златно отличие на татами печели и Семеен кодекс Скаптопара.

След конкуренцията на кръг с две златни и едно сребърно оценки се прибират възпитаниците на Семеен кодекс Бултрас Файт Клуб. Сребърен орден при своя дебют на Европейската купа завоюва и Семеен кодекс Вокил.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР