Българският тим на шахматната онлайн олимпиада с лидер Антоанета Стефанова,

...
Българският тим на шахматната онлайн олимпиада с лидер Антоанета Стефанова,
Коментари Харесай

България сензация в шахматната онлайн олимпиада

Българският отбор на шахматната онлайн олимпиада с водач Антоанета Стефанова, която е някогашен международен първенец, бе избран като огромната сензация на шампионата от интернационалната федерация. Стефанова пък е непобедена все още и получи доста поздравления за представянето си, написа monitor.bg. Нашите се изправят против Полша на осминафиналите.

" Имаме доста тежък съперник ", написа Стефанова в профила си в обществената мрежа " Facebook ". Останалите осминафинали са Китай - Украйна, Унгария - Германия и Гърция - Армения. Срещите са през днешния ден. При триумф в тази фаза България ще се опълчи на Азербайджан. Другите сформира, които се класираха непосредствено за четвъртфиналите са Съединени американски щати, Русия и Индия. Четвъртфиналните мачове пък ще се играят в петък.

Шахматистите ни записаха пет победи, три равенства и единствено една загуба в първата фаза на онлайн олимпиадата. Нашите се движеха пети в Група С, само че се изкачиха до второ място в класирането с три безапелационни победи в последния ден - над Алжир, Мароко и Англия.

Онлайн-срещите на обособените дъски се играят с 15-минутна контрола и прибавяне на 5 секунди на всеки ход.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР