Българският тенисист Григор Димитров призна, че е бил далеч от

...
Българският тенисист Григор Димитров призна, че е бил далеч от
Коментари Харесай

Григор Димитров: Исках да започна положително сезона на клей, в момента съм далеч от моята игра

Българският тенисист Григор Димитров призна, че е бил надалеч от най-хубавата си форма, само че все пак е намерил верния път към триумфа против Валентин Вашро в мача посред им от първия кръг на шампионата от сериите АТР Мастърс 1000 в Монте Карло.

Световният №9 се наложи със 7:5, 6:2, като по този метод той сложи сполучливо начало на сезона си на клей и за 11-и следващ път се класира за втория кръг в Княжеството.

" Това е значима победа за мен, тъй като желаех да стартира позитивно сезона на клей. Познавам добре Валентин, защото ние упражняваме дружно тук в Монако. Физически той е на моето равнище ", съобщи Гришо след успеха си в изявлението на корта.

" Аз самият обаче бях надалеч от най-хубавото си показване. Усетих го още на загрявката, само че аз имам оръжията и знаех, че би трябвало да давам още повече от себе си. В момента съм надалеч от моята игра, само че се надявам, че с течение на мачовете ще съумея да я намеря ", добави Димитров.

В идната фаза на конкуренцията в Монте Карло първата ни ракета ще играе против спечелилия от дуела сред Миомир Кецманович и Матео Беретини, които ще премерят сили в утрешния ден.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР