Българският тенисист Димитър Кузманов обяви, че е дал положителна и

...
Българският тенисист Димитър Кузманов обяви, че е дал положителна и
Коментари Харесай

Кузманов даде положителен и отрицателен тест за COVID-19

Българският тенисист Димитър Кузманов разгласи, че е дал позитивна и негативна проба за Ковид-19 в границите на 24 часа. Втората ракета на страната си е направил тест за ковид през вчерашния ден преди планувано присъединяване на шампионат от сериите " Чалънджър " в румънския град Сибиу.

В следствие той е дал и втора проба, която е с негативен резултат.

" Вчера бях тестван за Covid-19, тъй като беше нужно да дава негативен тест на ATP Challenger в Сибиу, с цел да мога да се състезавам. За жал пробата беше положителен.

Без да имам никакви признаци, спазвайки всички ограничения, пиейки всички значими витамини, които ми трябват на тялото, аз знаех, че би трябвало да си направя втори тест.

Вчера бях тестван за Covid-19,защото беше нужно да дава негативен тест на ATP Challenger в Сибиу,за да мога да...
Posted by on
Вторият тест го направих във ВМА, до момента в който очаквам резултата трябваше да откажа присъединяване си на ATP Challenger-а в Сибиу, тъй като това беше най-коректното нещо, което трябваше да направя! Имах период, в който трябваше да потвърдя присъединяване си и за жалост срокът изтече, до момента в който очаквам втория резултат, по тази причина не можех да поема риск и отхвърлих присъединяване си.

Днес излезе вторият резултат - ОТРИЦАТЕЛЕН!

Ще направя и трети тест още на следващия ден, с цел да бъде на 100% доказано и с цел да мога да се върна на корта още по-силен и стимулиран.

Изпуснах едно съревнование поради неточност, която не беше моя, само че считам, че по този начин е трябвало да се случи, тъй като следва нещо по-добро.

Най-важното нещо е, че всички към мен са здрави и към този момент спокойни! Мой съвет: тествайте се 2 пъти...явно от време на време стават неточности в системата. Пазете се! Спазвайте всички ограничения, пийте си витамините и бъдете здрави! ", написа Кузманов във " Facebook ". Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР