Българският тенисист Адриан Андреев и французинът Корентен Муте бяха глобени

...
Българският тенисист Адриан Андреев и французинът Корентен Муте бяха глобени
Коментари Харесай

ATP глоби Адриан Андреев и Муте с по 10 000 евро

Българският тенисист Адриан Андреев и французинът Корентен Муте бяха санкционирани с по 10 000 евро за спречкването им след мача им на шампионата от сериите Чалънджър през предходната седмица в Орлеан (Франция), извоюван от българина с 2:6, 7:6(3), 7:6(2). Това заяви френският вестник Ла Репюблик. Наказанието е взето след разглеждане на отчета на съдията на срещата.

Тогава вместо да се поздравят след края на дуела, двамата се сдърпаха и пробваха да се сбият, като се наложи намесата на съдията на стола, който слезе да разтървава тенисистите.
Версията на Андреев за спречкването бе, че Муте го е предизвикал и обиждал през целия мач, а по време на загрявката даже съзнателно е изстрелвал топката в тялото му с всичка мощ.
" По време на мача в действителност се усещах зле, той не спираше да ме предизвика. Още в Италия на предходния ни мач той стартира да ми приказва и да ме пита какъв ми е казусът. Аз нямах проблем с него, победих го. Той ме напсува на мрежата. Той очевидно има проблем с мен, аз нямам с него ", сподели Андреев на конференцията след мача.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР