Българският телекомуникационен оператор VIVACOM стартира 15-та си Лятна стажантска програма

...
Българският телекомуникационен оператор VIVACOM стартира 15-та си Лятна стажантска програма
Коментари Харесай

VIVACOM осигурява постоянна работа на близо 40% от стажантите си

Българският телекомуникационен оператор VIVACOM започва 15-та си Лятна стажантска стратегия за наемане на младежи. Всяка година близо 40% от стажантите във VIVACOM остават на непрекъсната работа в компанията след привършване на стажантската стратегия.

Телекомът разгласи новото ѝ издание по време на Националните дни на кариерата. Това е 15-тата подред стажантска стратегия и ще протече под надпис “VIVARACE: Победителят си ти! “. Компанията ще даде опция на 100 окуражени младежи да работят в екип с потвърдени експерти в съвсем всички дирекции на компанията – ИТ, Архитектура, обмисляне и създаване на мрежата, Продажби, Човешки запаси, Маркетинг, Корпоративни връзки, Финанси и други.

Всички искащи могат да аплайват за стажантска позиция до 30-ти април тази година, като подадат CV и мотивационно писмо в уеб страницата на VIVACOM.

В продължение на 3 месеца младежите ще работят по действителни планове и проблеми и ще развиват нови умения в цифрова и новаторска среда. Освен работа на трудов контракт с конкурентно възнаграждение и пакет обществени придобивки, стажантите ще получат и още:
Обучения;Конкурси и надпревари с атрактивни награди;Участие в огромна доброволческа акция;Препоръка и документ за сполучливо довеждане докрай на стажантската програма;Възможност за назначение на непрекъсната работа.
Всеки стажант има самостоятелно назначен наставник, който ще го вкара в корпоративната среда, ще му слага задания и ще го направлява по време на стажа. 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР