Българският технологичен консултант в платформата на Amazon Web Services HeleCloud

...
Българският технологичен консултант в платформата на Amazon Web Services HeleCloud
Коментари Харесай

HeleCloud обяви първата по рода си “облачна” стажантска програма в България - Helevator


Българският софтуерен съветник в платформата на Amazon Web Services HeleCloud разгласи първата и единствена по рода си безвъзмездна стажантска стратегия в България. Програмата, наречена Hel e vator , предлага неповторима опция за амбициозни и надарени млади студенти в региона на програмирането да започват кариерата си като се образоват на най-модерните облачни технологии от потвърдени специалисти. Обучението ще се организира напълно онлайн.

Програмата започва на 5 юли и ще продължи до 18 август, на полудневен режим, което разрешава на студентите да завършат сполучливо образователната година и по-късно да приложат на процедура наученото. Стажантите ще се образоват на редица тематики, в това число включително основи на логаритми и структури от данни, обектно-ориентирано програмиране (OOП), техники за редом култивиране на данни и основни дизайн правила и практики(SOLID, DesignPatterns).

 фотография: Helecloud

" Стажантската стратегия е част от нашата политика да подкрепяме професионалното развиване на младите, като тя добавя и стратегическото ни партньорство с основни университети в страната ", сподели Илко Драгоев, шеф " Софтуерно развиване ", HeleCloud. " С Helevator ние даваме отлична опция на участниците да натрупат на практика опит в разработка на програмен продукт и дистрибутирани системи с висока скалируемост ".

Процесът по кандидатстване е извънредно банален и съгласуван с натовареността на младите експерти. След изпращане на CV на , искащите минават през къс механически тест, който да оцени равнището им на познания. Последната стъпка включва среща с екипа на компанията.

Стажантите с най-хубави резултати от Helevator ще получат опцията да започват работа в HeleCloud и да се допрян до създадената от компанията неповторима методология Cloud Roadmap, посредством която се прави оценка и предложение кои системи и услуги на клиента могат да бъдат усъвършенствани посредством облака.

Всички детайлности за стажантската програмата можете да видите.

* наличие на HeleCloud

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР