Българският талант в плуването Петър Мицин остана извън финала на

...
Българският талант в плуването Петър Мицин остана извън финала на
Коментари Харесай

Петър Мицин постави нов национален рекорд на 400 метра свободен стил на малък басейн, но остана извън финала на европейското в Отопени

Българският гений в плуването Петър Мицин остана отвън финала на 400 метра свободен жанр по време на европейското състезание в дребен басейн в Отопени, Румъния, което стартира през днешния ден.

При дебюта си на огромно състезание при мъжете 18-годишният ни играч се подреди 11-и в сериите с време 3:41.19 минути, което е нов народен връх за България на дребен басейн, само че в последна сметка това достижение не се оказа задоволително за международният ни рекордьор за юноши в дисциплината на огромен басейн за попадане измежду най-хубавите 8.

" Самото плуване го усетих добре, нямаше някакви усложнения. Времето ми е 11-о, само че въпреки всичко направих най-хубаво персонално достижение и съм удовлетворен. Вярвам във опциите си, че можех да се показва и по-добре, само че бях в по-краен кулоар и имаше талази. Това обаче не може да бъде оправдане. Просто по този начин се случи и съм удовлетворен от плуването ", показа Мицин в изявление за Българска национална телевизия.

Най-бързо време в предварителните серии даде литовецът Данас Рапас, който спря хронометрите на 3:39.19 минути, а финалът на 400 метра свободен жанр при мъжете беше затворен от Марко де Тулио от Италия с 3:40.41 минути.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР