Българският стартъп за онлайн търсене на работа nPloy от един

...
Българският стартъп за онлайн търсене на работа nPloy от един
Коментари Харесай

Българският бизнес стартъп за търсене на работа привлече над 50 компании от Румъния

Българският стартъп за онлайн търсене на работа nPloy от един месец е позициониран и на румънския пазар. От компанията оповестиха за Money.bg, че за този интервал от време са привлекли над 50 компании и повече от 4600 консуматори от северната ни съседка.

Припомняме, че стартъпът стъпи на румънския пазар през февруари тази година, след Компанията навлиза на румънския пазар след инвестиция в размер на €2 милиона , имаща за цел да разшири наличието на компанията в региона на Централна и Източна Европа.

" Вярвам, че нашата платформа ще бъде изключително скъпа за румънските компании, които желаят да разширят своите интервенции и да останат конкурентоспособни в бързо изменящия се бизнес пейзаж ", разяснява през февруари пред Romania Insider съоснователят на nPloy Константин Цонев.
 Българският стартъп за онлайн търсене на работа nPloy започва в Румъния
Българският стартъп за онлайн търсене на работа nPloy започва в Румъния

Компанията навлиза на румънския пазар след инвестиция в размер на €2 милиона

Резултатите единствено след месец на локалния пазар демонстрират, че е бил прав.

Към днешна дата платформата за търсене на работа се употребява над 125 000 консуматори и над 1000 компании

От nPloy разясняват, че проектите им за натоящата 2023 година включват привличане на над 150 000 нови консуматори. За момента платформата има малко повече от 125 000 непрекъснати консуматори.

Съоснователят на стартъпа Константин Цонев споделя, че компанията е била привлечена от румънския пазар, който с изключение на огромен е и мощно конкурентен.

" Румънските компании имат потребност от нови подходи, а nPloy е потвърдено работещо решение за по-бърз и ефикасен развой на асортимент. По наши данни рекрутърите икономисват към 1,5 часа дневно с nPloy , а гениите считат, че е 3 пъти по-лесно да аплайват с помощта на интуитивния ни модел и комфортния интерфейс ", акцентира Цонев.
 Снимка 211027
Източник:

Истроия на стартъпа и кои компании употребяват платформата му през днешния ден

Платформата за онлайн търсене на работа се употребява от над 1000 компании, измежду които са SAP, Lidl, BIC, Accenture, Paysafe, Пощенска банка и Cognyte. Сред първите клиенти на компанията в Румъния са TBI Bank, Unicredit Bank, Edenred Digital Center, Avenir Telecom SA и Systematic.

nPloy е български стартъп, основан в отговор на най-често срещаните проблеми в процеса на търсене на работа , с които се сблъскват и създателите му Константин Цонев и Цветослав Захариев. През 2017 година те приключват образованието си в Шотландия и се завръщат в България в търсене на реализация.

След часове, изгубени в ревизиране на несъответствуващи разгласи, диалози и изявленията, те вземат решение, че има и по-лесен метод.

Така през 2018 година започва мобилно приложение и уеб платформа, в които " интелигентен " логаритъм намира съвпаденията сред претенденти и разгласи за работа по модела на приложенията за запознанства.

" Този модел взима поради необятен набор от критерии, в това число упования за заплата, умения, опит, местонахождение и вид работа. Така потребителите виждат единствено подобаващи за опита и условията им позиции, а работодателите получават съответстващи претенденти ", споделят от българската компания.

Тяхното приложение е гратис за претендентите и може да бъде изтеглено от App Store и Гугъл Play Store . Компаниите могат да избират сред разнообразни абонаменти въз основа на техните потребности, свързани с набирането на личен състав, броя на наличните работни места или профила на претендентите, които търсят.

Абонаментите за nPloy дават и услуги за маркетинг и брандинг на работодатели без спомагателни разноски.
 nPloy притегли близо 4 милиона лв., с цел да промени пазара на труда
Български стартъп притегли близо 4 милиона лв., с цел да промени пазара на труда

Това е най-голямата инвестиция в български стартъп от HR бранша до момента
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР