Българският спорт се обедини против идеята, която се появи в

...
Българският спорт се обедини против идеята, която се появи в
Коментари Харесай

Целият български спорт скочи против предложението за забраната на реклама на хазарт

Българският спорт се сплоти срещу концепцията, която се появи в последните дни за възбрана на рекламата на хазартни компании, което би имало пагубни последствия. По-рано през днешния ден от БФС излязоха с публична позиция по тематиката, а в този момент към тях се причислиха и представители на баскетбола, волейбола и художествената гимнастика.

" Може би е преекспонирано, би трябвало да се поправя, да се лимитират параметри, да се прави в избрани часови пояси. Ние не може с лека ръка - аз като предстоящ ощетен - да скочим на тази организация. Пълно почитание! Не би трябвало обаче да злоупотребяваме с думата " дете ". Тези хора, които би трябвало да вземат това решение, първо би трябвало да помислят какво страната е помогнала на българския спорт. Аз мога да кажа, че е нула ", съобщи по този мотив Тити Папазов пред Българска национална телевизия.
 БФС с остра позиция: Не пречете! Това ще е пагубен удар върху българския футбол и спорт БФС с остра позиция: Не пречете! Това ще е пагубен удар върху българския футбол и спорт
" В тези условия няма по какъв начин да вършим спорт. Спортът е социалин феномен. Единствено и единствено възторженостти на всеки, който оказва помощ на спорта. Ако не са спонсорите, срамно дребният бюджет за българския спорт, който е пъхнат в миша дупка, незаконното отношение на всички тези 30 години, изрично никой да не се бие, че е направил нещо за спорта. Никой нищо не е направил за спорта ", гневна е президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева.

" Ще бъде огромен удар за спорта, в случай че някой мисли, че по този метод може да помогне на някого. Аз считам, че не може, тъй като бетинг фирмите си имат своето място в стопанската система на България ", показа пък президентът на Българската федерация по баскетбол Георги Глушков.
 Политическо решение води Левски към банкрут Политическо решение води Левски към банкрут
" Бетинг фирмите печелят от спорт. Какво по-естествено от това облагата да се върне в спортистите, тъй че да има добавена стойност ", счита пък президентът на ВК ЦСКА Александър Попов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР