Българският специалист Ивайло Петев класира Босна и Херцеговина в Лига

...
Българският специалист Ивайло Петев класира Босна и Херцеговина в Лига
Коментари Харесай

Петев: Жребият е такъв, какъвто е, аз съм доволен

Българският експерт Ивайло Петев класира Босна и Херцеговина в Лига А на шампионата на УЕФА Лига на Нациите, а през вчерашния ден научи и противниците на някогашната югославска република по пътя към Евро 2024. Босненците са в група J дружно с тимовете на Португалия, Исландия, Люксембург, Словакия, Лихтенщайн. Първите два тима от всяка група не престават на финалите след две години. 
 Финалистите от последното европейско състезание в една група за Евро 2024 Финалистите от последното европейско състезание в една група за Евро 2024
Петев, който към момента не знае дали ще му бъде препоръчан нов контракт и дали ще остане в Босна и Херцеговина, изрази задоволството си от жребия. " Жребият е подобен, какъвто е. Аз съм удовлетворен. Шест тима са в групата. Португалия е огромният любимец. Всички останали селекции са на едно и също равнище. Мисля, че имаме силата, качеството и класата да свършим добра работа. Ще опитаме с всички сили ", сподели треньорът. 
 Федерацията на Босна стартира договаряния с Петев за нов контракт Федерацията на Босна стартира договаряния с Петев за нов контракт
Самият Петев би трябвало да е удовлетворен и по друга причина. Час преди началото на жребия той даде блиц- изявление за Радио Сараево, в което сподели, че не желае единствено един тим да му се падне. И това е Нидерландия. Според него, като тим лалетата са най-трудни за противопоставяне и ги цени изключително високо. Сайтът reprezentacija.ba пък напомня, че с Петев отпред България е побеждавала Португалия с 1:0 в контролна среща, която се състоя през 2016-а година в Лейрия. Единственото попадение за българския тим тогава беше дело на бразилеца Марселиньо.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР