Българският специалист Иван Колев подаде оставка и повече няма да

...
Българският специалист Иван Колев подаде оставка и повече няма да
Коментари Харесай

Иван Колев напуска Персиджа Джакарта

Българският експерт Иван Колев подаде оставка и повече няма да води индонезийския футболен първенец Персиджа Джакарта. 61-годишният ментор пое отбора през януари тази година, само че напуща поради серия от слаби резултати.

" Иван Колев публично подаде оставка и напуща тима. Той се усеща виновен, тъй като не съумя да извлече най-хубавото от състава. Благодарни сме на Колев за напъните, които вложи. Пожелаваме му повече триумфи, където той реши да продължи треньорската си кариера ", разяснява изпълнителният шеф на отбора Фери Паулус.

Персиджа Джакарта завоюва купата на Индонезия през декември предходната година под управлението на бразилеца Алесандро Теко, който напусна, с цел да поеме Бали Юнайтед, а на негово място беше назначен Колев.

Под управлението на българина, обаче, отборът отпадна в квалификациите на Шампионската лига на Азия, както и от шампионата за Купата на Азиатската футболна конфедерация.

В националния шампионат, който започва на 20 май, тимът записа едно тъждество и две загуби в първите си три мача и заема 16-ото място от 18 клуба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР