Българският сноубордист Радослав Янков призна, че основната му цел в

...
Българският сноубордист Радослав Янков призна, че основната му цел в
Коментари Харесай

Радо Янков: Целта ми е да съм в топ форма за Олимпиадата

Българският сноубордист Радослав Янков призна, че главната му цел сега е да се приготви по най-хубавия метод за идните Зимни олимпийски игри в Пьончан (9-25 февруари), съобщи кореспондент на БГНЕС. Днес носителят на Голямата международна купа в сноуборда за 2016-та получи специфичната премия на УС на Фондация “Български спорт ” за достиженията си през изминаващата година.

„ Благодарен съм за признанието и за това, че още веднъж съм отличен измежду най-хубавите спортисти. Сезонът стартира добре, удовлетворен съм от класиранията си. Има още неща, които би трябвало да подобря в оборудването и в карането, само че въпреки всичко задачата ми е да съм в топ форма за Олимпиадата, тъй че не съм обезпокоен. Всичко върви по проект и ще се опитаме да се подготвим добре за този интервал през февруари ".

Янков призна, че сега е насочил напъните си главно към олимпийската дисциплинираност – паралелния великански слалом. „ Със сигурност вниманието ми е ориентирано към тази дисциплинираност. Първо, тъй като е олимпийска и второ, тъй като тази година ще има единствено три старта за паралелния слалом и е разумно всичко да е ориентирано към гигантския “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР