Българският синбиотик е с подобрена и още по-мощна формула, което

...
Българският синбиотик е с подобрена и още по-мощна формула, което
Коментари Харесай

Lactoflor Opti6 - имунитет в една капсула по време на локдаун

Българският синбиотик е с усъвършенствана и още по-мощна формула, което значи 20 милиарда потвърдено жизнеспособни млечно-кисели бактерии от 9 варианта единствено в една капсула. Приемът му оказва помощ за усилване на имунитета и подсилване на здравето ни, толкоз нужни в изискванията на връхлетялата ни коронавирусна пандемия.

Локдаун, карантини, ограничавания за придвижването, работа от у дома и отдалечено учене с дълготрайно седене пред компютъра, затворени фитнес и спортни зали... Никой преди година не си е и представял, че корона рецесията ще промени толкоз внезапно и за толкоз дълго време естествените привички на актуалния човек за професионален и обществен живот. А дружно с това, с изключение на рисковата зараза, ще провокира и съпътстващи здравни проблеми.

Дисбаланс в храносмилателната система и нарушен метаболизъм са едни от най-честите недоволства от пациентите в резултат на променения метод на живот, разясняват лекари. Тези проблеми са резултат от обездвижването и забележителното понижаване на физическата интензивност, честото " изкушаване " с храна в " хоум офиса " и осуетяване на питателните привички, повишения стрес и терзания за работата, фамилията, здравето на околните ни, персоналните финанси. А цялото това напрежение отслабва имунната отбрана.

Така, въпреки и по чудноват метод, коронавирусът възроди с още по-голяма мощ интереса към познатите от дълго време пробиотици. Тяхното приемане, в комбиниране с вярно хранене и деен живот, е допустимо най-оптималната грижа за здравето и укрепването на имунната система, настояват медици.

е напълно натурална добавка " за живота "

Името на пробиотиците произлиза от гръцките думи " pro " (за) и " bios " (живот). Те са нужни за обезпечаването на оптималния баланс сред " положителните " и " неприятните " бактерии в човешкия микробиом, което ускорява имунната система. Според научни данни над 80% от имунитета ни е ситуиран точно в коремната празнина, там където пробиотиците сполучливо се развиват.

Тези положителни бактерии в нужните количества имат позитивно влияние върху храносмилането, а оттова - и върху общото здравословно положение на индивида. За да работят обаче, те се нуждаят от пребиотици - " хранителна среда " от неразтворими фибри. А когато пробиотици и пребиотици се комбинират в един артикул, към този момент се назовават синбиотици със засилено деяние.
Според актуалната медицина

триото " пробиотици-пребиотици-синбиотици "

е един от най-ефективните и потвърдени механизми за активизиране на естествените защитни сили на организма на актуалния човек.

Лабораторни проучвания през последните години откриват, че пробиотичните (добрите) бактерии са извънредно потребни по време и след антибиотично лекуване - на каквото бяха подложени мнозина, наранени от COVID-19. Те повлияват удобно битката против възпалителните процеси, възвръщат унищожената от медикаментите добра чревна флора и укрепват имунитета.

Най-старият прочут пробиотик е...българското кисело мляко. Именно то е и в основата на цялата продуктова гама на най-популярните пробиотици на българския пазар - серията с марката LactoFlor на " Кенди " ООД. Те се създават напълно в България по истинска биотехнология и се изнасят в редица страни по света като артикул с потвърдено качество и преимущества.
 Lactoflor Opti6 - имунитет в една капсула по време на локдаун
Вече над 25 години задачата на LactoFlor е да върне салдото на храносмилателната система, да контролира метаболизма, да укрепи имунитета и най-много - да разсъни вътрешната мощ на индивида за положително здраве. За това време повече от 2 млн. консуматори са могли да се убедят сами в изгодите от приема на българските пробиотици, като до момента не са докладвани случаи на странични или нездравословни резултати, показват от компанията производител.
Комбинацията от

остарели български обичаи и модерни, най-нови технологии

е основата на рецептата за здраве на LactoFlor, сплотяваща потребни бактерии, подбрани след оценка на функционални харарактеристики, които да подсигуряват здравословен резултат.

Сред най-важните оценки на пробиотиците LactoFlor от сходни артикули е, че в тях се влагат единствено български варианти млечно-кисели бактерии, изолирани от непокътнати екологични региони. Всички те са клинично изследвани, техните здравословни качества и деяние са потвърдени. Резултатите удостоверяват, че положителните млечно-кисели бактерии, включени в състава на продуктите от серията LactoFlor, се одобряват добре от човешкия организъм и следващо способстват за контролиране на микробиома.

В същото време пробиотиците на LactoFlor непрестанно се усъвършенстват, с цел да отговорят на новите потребности на хората и налагащите се в практиката условия за използването на добре характеризирани варианти с научно-доказани здравословни резултати.

Постигането на най-високо качество и безвредност на продуктите се обезпечава от цялостния надзор на индустриалните процеси, който се реализира от екипа водещи учени и технолози във компанията.
Резултат от тази тактика на развиване е и усъвършенстваната формула на. Това е

синбиотик от ново потомство с мощно деяние на имуностимулатор

Подобрената формула значи, че във всяка DR капсула има 20 милиарда жизнеспособни пробиотични бактерии от 9 варианта млечно-кисели бактерии. Всички те са с потвърдена висока биологична интензивност, сочат извършените голям брой in vitro проби. Включените в микроорганизми са непосредствено изолирани от естествено ферментирали млечни артикули и човешки изолати.

Специално подбраните варианти в новата формула на продукта са обширно изследвани с лабораторни проби и оценени като оптимално безвредни. Всички бактериални типове са част от листата на микроорганизми с EU QPS (Квалифицираната хипотеза за безопасност), не са подлагани на никакви генетични модификации и не придвижват антибиотична устойчивост. е сполучлив за банкет и от бременни.

Още едно преимущество дава и пребиотикът (фибрите) в състава на продукта. Той е придобит от корените на цикория и е първият и единствен пребиотик с позволение за здравна рекламация от EFSA (Европейския орган за сигурност на храните). Източникът му в допълнение усъвършенства храносмилателните процеси.
 Lactoflor Opti6 - имунитет в една капсула по време на локдаун
Нова, усъвършенствана е и опаковката на пробиотичния артикул, която оказва решаващо значение за качеството му. ще бъде препоръчан на потребителите в

предпазена капсула с отсрочено освобождение,

което покачва биологичната интензивност на продукта. DR капсулите обезпечават отбрана и резистентност на живите бактерии против действието на стомашните сокове, тъй че те да могат гладко да доближат до дебелото черво.

DR капсулата стартира да се разгражда към 45 минути по-късно в съпоставяне със общоприетата капсула с неотложно освобождение.

Освен това алуминиевата водоустойчива опаковка, основана въз основата на новаторска технология, подсигурява стабилостта на капсулите при предпазване за оптимално дълго време. Опаковката съдържа 30 капсули, задоволителни за едномесечен банкет.

Защо предлагаме синбиотика LactoFlor®Opti6

- В са включени 9 типа лиофилизирани пробиотични бактерии. Всички те са диви варианти, непосредствено изолирани от разнообразни екологични ниши на българската природа - естествено ферментирали млечни артикули и човешки изолати, и не са подлагани на никакви генетични модификации.
- Дозовата единица, в която се предлага един пробиотичен артикул би трябвало да бъде такава, че да удовлетвори самостоятелните потребности на потребителя. За това във всяка капсула има 20 милиарда жизнеспособни пробиотични бактерии.
- Стомашно-устойчивите капсули CAPSUGEL®DRCAPS® са с растителен генезис и отсрочено освобождение, тъй че пробиотичните бактерии могат да доближат и проявят своята биологична интензивност в цялото си количество в дебелото черво. Иновативна технология в алуминиева опаковка обезпечава постоянния им брой при предпазване за оптимално дълго време.
- Щамовете, съдържащи се в, са обширно изследвани и оценени като оптимално безвредни. Проведени са и голям брой изпитвания за in vitro оценка на биологичната им интензивност преди включването им в краен артикул - антибиотична сензитивност, антимикробна интензивност, агрегационни своиства, дарба да колонозират чревния тракт и други Пробиотичните бактерии във формулата на дейно противодействат на болестотворните микроорганизми - причинители на инфекции в червата и пикочните пътища, в това число Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa и гъбичките Candida albicans.
- Производителят на - компания Kendy Pharma, е дълготраен водач с одобрени обичаи в пробиотичното произвеждане в България. " Кенди " ООД разполага с индустриална база, отговаряща на най-високите фармацевтични условия, в която реализира всички стадии на производството на крайния пробиотичен артикул, според валидирани процедури. Създаването на личната микробиална сбирка стартира преди повече от 20 години и продължава до през днешния ден, като включва научно обоснована селекция на най-хубавите пробиотични микроорганизми.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР