Българският Шарл Азнавур, любимият на няколко поколения изпълнител - Мустафа

...
Българският Шарл Азнавур, любимият на няколко поколения изпълнител - Мустафа
Коментари Харесай

Мустафа Чаушев от днес на 80: Минаха неусетно

Българският Шарл Азнавур, обичаният на няколко генерации реализатор - Мустафа Чаушев през днешния ден навършва 80 години.

Посреща ги в Бургас с признателност, с наслада и с най-обичните си хора -своето семейство. А кметът Димитър Николов му е подготвил специфична изненада за празника, защото Мустафа Чаушев е първият победител в състезанието за ария „ Бургас и Морето “ през 1973 година.

Един от най-продуктивните български реализатори с над 1000 концерта по целия свят и повече от 20 грамофонни плочи, показа пред Дарик на връх празника си, че самият той не може да повярва, че към този момент е на 80. Енергията и креативното ентусиазъм са си същите, както и преди. А щерка му, певицата Ажда Чаушева му пожела в ефир „ да е жив и здрав и да продължава да радва своето семейство ".

" Благодаря за любовта, поддръжката, уроците! Гордея се, че съм твоя щерка! Обичам те! Бъди жив и здрав и все по този начин наша опора ", сподели тя.

Днес от ранни зори Мустафа Чаушев получава сърдечни пожелания от най-популярните български реализатори, а за креативната кариера и живота му довечера ще бъде излъчен и филм.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР