Българският шампион се изправя срещу украинския гранд Динамо Киев в

...
Българският шампион се изправя срещу украинския гранд Динамо Киев в
Коментари Харесай

Приятелски мач НА ЖИВО: Лудогорец - Динамо Киев, 0:1, дузпа за Динамо

Българският първенец се изправя против украинския гранд Динамо Киев в четвъртата си контрола на турска земя по време на зимната пауза в Първа лига. Двубоят ще започва в 17:00 ч. наше време и ще можете да наблюдавате развоя му !
Коя родна ТВ ще излъчи срещата - вижте
ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ
Лудогорец първи стигна до удар към вратата на противника, като в 4` Каули насочи изстрел след композиция с Янков, само че Бушчан съумя да се оправи. И първият корнер за " орлите " в мача, изпълнен от Десподов, не докара до заплаха пред вратата на украинците.
Спорен миг беляза 15-ата минута на дуела, когато поради нарушаване на Мануел Шоу той получи жълт картон, а против тима му бе отсъдена дузпа. Футболистът на " орлите " претендираше, че нарушаването е направено отвън наказателното поле, само че без да бъде чут. От бялата точка Денис Гармаш осъществя 11-метровия удар, откакто подлъга Падт за ъгъла на осъществяване.
В 19` Пластун почисти рискова топка наоколо до вратата на своя отбор, а в ответната офанзива, бърза и със единствено 2-3 подавания, бранител на Динамо се оправи с удара на Десподов.



Лудогорец: Падт, Пластун, Краничник, Пинас, Икоко, Шоу, Янков, Каули, Сотириу, Десподов, Рик
Динамо (Киев) : Бушчан, Дубинчак, Сирота, Забарний, Тимчик, Сидорчук, Шепельов, Гармаш, Витиньо, Караваев, Вербич

ПРЕДИ МАЧА
В предходните си три дуела в Турция футболистите на Анте Шимунджа записаха две равенства и една победа:
18.01. Лудогорец 1:1 Висла Краков
21.01. Лудогорец 3:3 Волфсбергер
27.01. Лудогорец 2:1 Висла Плоцк
* Любопитно е да се означи, че двата отбора са се срещали 3 пъти досега в другарски конфликти и те постоянно са завършвали при резултат 2:1 (2 победи за " орлите " ).
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР