Българският шампион Лудогорец ще бъде поставен в жребиите до втория

...
Българският шампион Лудогорец ще бъде поставен в жребиите до втория
Коментари Харесай

Лудогорец ще бъде сред поставените поне до втория предварителен кръг в ШЛ

Българският първенец Лудогорец ще бъде подложен в жребиите до втория прелиминарен кръг на Шампионската лига, само че към момента е под сериозна въпросителна дали ще се употребява със същата привилегия в трети прелиминарен кръг и по-късно в възможен плейоф.

Този сезон Лудогорец започва конкуренцията с коефициент 23.000. Шампионите ще излязат най-рано на европейската сцена още в първи прелиминарен кръг на конкуренцията. Там единствените тимове с по-висок коефициент от Лудогорец са Карабах от Азербайджан и Малмьо от Швеция.

Сигурните възможни противници са Шахтьор Солигорск (Беларус), Сутиеска (Черна гора), Класвик (Фарньорски о-ви), Хибърниънс (Малта), Тобол (Казахстан), Шкупи (Македония), Рига (Латвия), Динамо Батуми (Грузия), Баклани (Косово), както и първенците на Армения, Албания и Полша и един тим, който ще пристигна от предварителния кръг.

Ако Лудогорец премине към втори прелиминарен кръг на Шампионската лига то тогава още веднъж ще бъде подложен, само че проблемите ще дойдат в трети кръг. В него играят 12 тима, а сега има 4 сигурни с по-висок клубен коефициент от Лудогорец, сочи инспекция на сътрудниците от dsport.
 Текпетей: В топ форма съм, желая с Гана на Мондиал 2022
Текпетей: В топ форма съм, желая с Гана на Мондиал 2022

" Надявам се да се завърна в националния тим "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР