Българският шампион Лудогорец приема швейцарския Сервет в мач-реванш от плейофите

...
Българският шампион Лудогорец приема швейцарския Сервет в мач-реванш от плейофите
Коментари Харесай

Лудогорец посреща Сервет в битка за място на осминафиналите в ЛК

Българският първенец Лудогорец приема швейцарския Сервет в мач-реванш от плейофите за влизане в 1/8-финалите на шампионата Лига на конференциите. Първата среща в Женева приключи при нулево реми, а дуелът в четвъртък на „ Хювефарма Арена “ започва в 19:45 часа и на уеб страницата ще проследим онлайн всичко най-интересно от конфликта.

В първия дуел в Швейцария гол не падна, като и двата отбора имаха по няколко положителни обстановки за попадение. „ Орлите “ обаче реализираха добър резултат, който им дава действителен късмет да търсят домакинска победа и присъединяване в осминафиналите на конкуренцията. В понеделник първенците записаха значим триумф против съперника за купата Черно море вкъщи с 3:1, а в този момент им следва ново предизвикателство.

Наставникът на Лудогорец - Георги Дерменджиев, няма да може да разчита само на контузените Антон Недялков и Иван Йорданов, както и на новото попълнение Ивайло Чочев, който не е регистриран за този кръг от конкуренцията.

„ Трябва да бъдем доста умни. Мисля, че това не е задоволително в действителност. Съперникът е добър тим, ние се съобразяваме с това нещо. Имаме положителни шансове. Теренът в Женева не беше доста добър, само че не се оправдаваме с това нещо. В Разград е по-добър и да се надяваме, че това ще ни помогне. За нас е значимо да сме крайни спечелили “, сподели Георги Дерменджиев преди срещата.

Победителят от този конфликт ще продължи към 1/8-финалите, като ще научи противника си за тази фаза в петък, 23 февруари, от 14:00 часа, когато е жребият.

19:45 часа | ЛУДОГОРЕЦ – СЕРВЕТ  (0:0 в първия мач)

Лига на конференциите, плейофи, втори мач

Главен арбитър: Алияр Агаев, Азербайджан

Стадион: „ Хювефарма Арена “, град Разград

Вероятни сформира на двата тима:

ЛУДОГОРЕЦ (4-2-3-1): Серджио Падт – Сон, Оливие Вердон, Ноа Сонко Сундберг, Аслак Фон Витри – Педро Нареси, Клод Гонсалвеш – Рик Джонатан, Якуб Пьотровски, Бърнард Текпетей – Руан Секо

Старши треньор: Георги Дерменджиев

СЕРВЕТ (4-4-1-1): Фрик - Цунемото, Северен, Руйе, Мазику - Бола, Антунеш, Ондуа, Кутеса – Стеванович - Кривели

Старши треньор: Рене Вайлер
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР