Българският шампион Лудогорец приема испанския Бетис в пореден мач от

...
Българският шампион Лудогорец приема испанския Бетис в пореден мач от
Коментари Харесай

Лудогорец посреща Бетис в поредния си евродвубой

Българският първенец Лудогорец приема испанския Бетис в следващ мач от груповата фаза на Лига Европа. Срещата сред „ зелените “ и андалусийците е на „ Хювефама Арена “ и стартира в 19:45 часа.

Тук на Gong.bg ще проследим дуела минута по минута.

Сташи треньорът на „ орлите “ Анте Шимунджа има няколко проблеми към състава. Основният е неналичието на Кирил Десподов в последните мачове. По всяка възможност родният национал още веднъж няма да бъде на линия. Трайно контузен пък е различен национал - Доминик Янков, който се възвръща след интервенция.

„ Лос вердибланкос “ пък имат повече проблеми от българския клуб. Португалският халф Уилям Карвальо отпада от сметките на Мануел Пелегрини поради персонални проблеми, а Хуанми и Виктор Камараса са контузени.Юсуф Сабали е под въпрос поради контузия от последния мач против Атлетико Мадрид преди три дни. Мексиканският полузащитник Андрес Гуардадо е осъден и също не пътува до България.

Звездата на отбора Набил Фекир пък се завърна след травма и изигра четвърт час при загубата против „ дюшекчиите “, само че към момента не е подготвен за цялостен дуел.

Към момента разградчани заемат втора позиция в класирането с актив от 7 точки. Испанците са водач с 10. При предходната среща на двата отбора в Севиля Бетис победи с 3:2.

В другия дуел в групата носителят на Лигата на конференциите Рома гостува на ХИК Хелзинки във финландската столица. „ Джалоросите “ са на трета позиция с 4 пункта, а ХИК е финален с едвам 1.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР