Българският шампион Лудогорец официално представи новото си попълнение Мунир Шуиар.

...
Българският шампион Лудогорец официално представи новото си попълнение Мунир Шуиар.
Коментари Харесай

Лудогорец представи заместника на Десподов по оригинален начин

Българският първенец Лудогорец публично показа новото си попълнение Мунир Шуиар. 24-годишният французин би трябвало да замести Кирил Десподов, който беше продаден на гръцкия ПАОК по-рано тази седмица.

Юношата на Ланс беше показан по автентичен метод. „ Орлите “ разгласиха особено видео, на което се виждат емблемите и знамената на тимовете, против които разградчани са се изправяли в европейските клубни шампионати, в това число Реал Мадрид, Пари Сен Жермен и Ливърпул.

След това ситуацията се придвижва в съблекалнята, където Шуаир поставя фланелката с номер „ 11 “ и излиза на терена на „ Хювефарма Арена “, където декларира: „ Хайде, Лудогорец! “.

24-годишният Мунир прекара сезон 2022/2023 в турската Суперлига, където се състезава за тимовете на Истанбул Башакшехир и Касъмпаша и се регистрира с 46 дуела, 4 гола и 10 асистенции. Също по този начин, в шампионата Лига на Конференциите новото крило на Лудогорец е записал 6 мача и 1 асистенция през миналия сезон.  В кариерата на Мунир се открояват още 43 дуела във френската топ дивизия Лига 1 с екипа на Дижон ФКО, в които съумява да означи 4 гола и да даде 2 асистенции.

Шуиар е шестото ново попълнение на Лудогорец през летния трансферен прозорец. Преди него в тима бяха привлечени поредно Марсел Хайстер, Сон, Квадво Дуа, Руан Круз и Сонко Сундберг.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР