Българският шампион Лудогорец е спечелил до момента 7 270 300

...
Българският шампион Лудогорец е спечелил до момента 7 270 300
Коментари Харесай

Лудогорец заема 62 място по приходи от УЕФА, ЦСКА и Левски - извън топ 100

Българският първенец Лудогорец е спечелил досега 7 270 300 евро от наградния фонд на УЕФА за присъединяване си в евротурнирите през този сезон. Това отрежда на  " орлите " 62-ро място в класацията по доходи от Европа, а до края на акцията има всички шансове да се изкачи и по-напред, ако продължи напред в Лигата на конференциите. Вчера разградчани приключиха 0:0 като посетители на Сервет в първи мач от елиминационния плейоф в турнира и в случай че отстранят швейцарците, ще пернат с няколко места напред в класацията по доходи, в които не са включени тези от маркет пул.

На второ място от българските тимове за този сезон се подрежда Левски. " Сините " са на 107-мо място със извоювани 1 050 000 евро. Останалите ни два участника - ЦСКА 1948 и ЦСКА - София, заемат 180-то място с по 450 000 евро, заработени от представянето си на терените в Европа.

Лидер в тази ранглиста е Реал (Мадрид) с малко под 80 млн. евро. В топ 10 са още тимовете на Байерн (Мюнхен), Манчестър Сити, Барселона, Атлетико (Мадрид), ПСЖ, Порто, Борусия (Дортмунд), Арсенал и Наполи. След първите 20 пък има единствено един тим от Източна Европа - Шахтьор (Донецк), който е генерирал доходи от наградния фонд в размер на 46 877 211 евро.
 Късметът покри Лудогорец в Швейцария,
Късметът покри Лудогорец в Швейцария, " орлите " реализираха добър резултат преди реванша в Разград

Двата тима не си означиха гол
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР