Българският сериал Войната на буквите“ може да остане без втори

...
Българският сериал Войната на буквите“ може да остане без втори
Коментари Харесай

Лоша новина за феновете на Войната на буквите

Българският сериал " Войната на буквите “ може да остане без втори сезон. В неделната вечер бе излъчен последният епизод от първата част. Въпреки че сериалът приключи с отворен край, е по-вероятно да няма продължение наесен, пише  " България Днес “, позовавайки се на собствен източник.

Телевизията, която излъчва поредицата - Българска национална телевизия, още не е имала диалог със сценаристите на лентата. От една страна, скептицизмът към екранната версия на книгата на Людмила Филипова, е голям. Мнозина скочиха в първите епизоди и обявиха, че продукцията не е историческа и фрагментите нямат нищо общо с времето на проявление.

Това сигурно ще натежи при възможни диалози сред Българска национална телевизия и екипа на кино лентата. Освен това хонорарите, които част от актьорите в сериала получават, като Захари Бахаров, не са по никакъв начин дребните. Така че бюджетът също се явява един сериозен проблем.

Зрителският интерес към сериала също не е голям. Данни сочат, че различен план на национална телевизия – " Вина “ е рекордьор по гледаемост и изпреварва с доста " Буквите “.

На този декор има и фенове, които луднаха по историята на княз Баян и те желаят да има продължение. 

Междувременно плъзна слух, че договарянията за нов сезон към този момент са почнали, само че това не дава отговор на истината.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР