Българският селекционер на Босна и Херцеговина Ивайло Петев е бил

...
Българският селекционер на Босна и Херцеговина Ивайло Петев е бил
Коментари Харесай

Белгийски клуб пожела Ивайло Петев

Българският селекционер на Босна и Херцеговина Ивайло Петев е бил потърсен за треньорския пост в белгийския Остенде. Връзката сред него и белгийския клуб е направена от хърватски сътрудници, които съставляват старши треньора на Стандарт (Лиеж) Лука Елзнер.

Самият Петев обаче не е могъл да се ангажира с съответен отговор, защото има настоящ контракт с футболната федерация на Босна и Херцеговина за още две години. Белгийският клуб има съществени финансови благоприятни условия, откогато беше стихотворец от компанията Pacific Media Group, основана в Хонконг.

Pезултатите обаче не дават отговор на очаквнията и тимът е на 15-о място в класирането, единствено със 17 точки и пет следващи загуби. Съдбата на младия и некомпетентен немски треньор Александер Блесин наподобява предрешена, а шефовете очевидно са почнали търсене и едно от имената, което се разяснява, е това на Ивайло Петев.

Самият Петев обаче е фокусиран върху идната декемврийска контролна среща на националния тим на Босна и Херцеговина против Съединени американски щати. Мачът ще се играе на 18-и декември в Лос Анджелис от 03.00 часа българско време, само че не отвън формалните дати на ФИФА. Така той няма да може да разчита на най-хубавото и съвсем на никакви чужденци.

Сайтът sportsport.ba оповестява, че молби за визи са подали Селмир Пидро, Андрей Джоканович, Нуман Курдич, Белмин Диздаревич от ФК Сараево, Хървое Баришич, Игор Савич и Йосип Чорлука от Зрински Мостар, както и Харис Овчина и Мехмед Чосич от Вележ (Мостар). Очакванията са да бъдат викнати играчи и от други локални клубове като Железничар (Сараево) и Тузла Сити, само че имена не се загатват.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР