Българският се прибра в България след визитата си на Швейцария

...
Българският се прибра в България след визитата си на Швейцария
Коментари Харесай

Ясен Петров пое цялата вина и отговорност за тежката загуба на България

Българският се прибра в България след визитата си на Швейцария в финален мач от международните квалификации. " Лъвовете " претърпяха тежка загуба с 4:0, а на летището в София националният селекционер Ясен Петров още веднъж съобщи, че той поема цялата виновност и отговорност.
" Има доста огромна разлика в класата по отношение на Швейцария. Опитахме се да се противопоставим, само че рухнахме душевен и физически. Спортно-технически не желая да приказвам, тъй като от мен няма да чуете неприятна дума за нито един от футболистите. Ако има някой, който би трябвало да поеме виновност или отговорност, това съм аз. Може да не сме взели най-правилните решения ", стартира Ясен Петров.
" Най-нормалното нещо е, в случай че резултатът не е добър, старши треньорът да поеме отговорността. Не желая да мятам виновността върху футболистите. Започнахме международни квалификации с задачата да подмладим тима.
Политиката на Сърбия и Северна Македония не е плод единствено на работата на футболните хора, при тях това е държавна политика - когато искаш да развиваш спорт.
Трябва да продължим да вкарваме младежи, с цел да се обиграват и да покажат своето лице. Не ни беше елементарно да създадем тези опасности. Не ми е прелестно да приказвам след такава загуба. Съжалявам, че завършихме този цикъл с такава загуба ", добави още националният селекционер.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР