Българският съдия с най-високи позиции в ранглистата на УЕФА Георги

...
Българският съдия с най-високи позиции в ранглистата на УЕФА Георги
Коментари Харесай

Георги Кабаков отново беше изваден от съдийските наряди

Българският арбитър с най-високи позиции в ранглистата на УЕФА Георги Кабаков още веднъж е получил наказване. 32-годишният пловдивчанин, който управлява мача сред " Дунав " и ЦСКА в понеделник, беше изваден от нарядите за идния промеждутъчен кръг.

Двубоят в Русе, който приключи с победа на ЦСКА с 2:0, беше белязан от две груби съдийски неточности. Гол с ръка на Фернандо Каранга в 34-ата минута беше зачетен, а три минути по-късно Кабаков спести дузпа за " Дунав " и червен картон за капитана на гостите Божидар Чорбаджийски, който удари без топка в лицето Васил Шопов.

Първоначално Кабаков беше назначен за основен арбитър на мача сред " Славия " и " Верея ", който ще се изиграе в четвъртък. Днес съдийската комисия разгласи, че срещата ще бъде ръководена от Валентин Железов.

Останалата част от бригадата остава без промени - Диян Вълков и Мартин Веселинов ще са странични рефери, Георги Тодоров ще е четвърти арбитър, а Никола Попов и Димитър Михайлов - спомагателни асистенти зад вратите.

За повторно през този сезон съдийската комисия изважда Кабаков от нарядите. Той пропусна първите два кръга на пролетния полусезон поради представянето си в четвъртфиналния мач за Купата на България сред ЦСКА и " Лудогорец " през декември.

Кабаков трябваше да бъде определен за арбитър №1 на 2017 година, защото сега е българският рефер с най-високи позиции в ранглистата на УЕФА. Той обаче даже не попадна в тройката, откакто персонално шефът на съдийската комисия Петър Петров изрази неодобрение от съдийството ми в дуела сред ЦСКА и " Лудогорец ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР