Българският рапър Боро Първи издаде нова песен – ремикс на

...
Българският рапър Боро Първи издаде нова песен – ремикс на
Коментари Харесай

Боро Първи и David Guetta с нов ремикс на песента "Get Together"

Българският рапър Боро Първи издаде нова ария – ремикс на хитовото парче " Get Together " на световноизвестния DJ David Guetta. Ремиксът е основан като част от петото издание на плана Tuborg Open – световната платформа на датската марка бира Tuborg, която има за цел да насърчи развиването на младите актьори посредством колаборацията им с известни реализатори и взаимоотношението с почитателите на музиката по целия свят.

От стартирането си през 2017 година Tuborg Open работи с известни интернационалните реализатори, измежду които The Chainsmokers, Major Lazer, Clean Bandit, Diplo и MØ, с цел да сътвори нови версии на шлагерите, които оглавяват музикалните ранглисти.

Тази година Tuborg Open си партнира с френския DJ David Guetta, чието парче „ Get Together “ сплотява реализатори от Китай, България, Непал, Узбекистан и Сърбия. Всеки от младите гении имаше опция да запише ремикс на песента, като вложи в него част от неповторимия си жанр, музика, просвета и народност. Ремиксите ни припомнят, че музиката има силата да сплотява хората на всички места по света, без значение от културните разлики, икономическите и обществените фактори.

Ето както показа David Guetta по отношение на партньорството: " През целия ми живот се пробвам да се свързвам с хората посредством музиката – дали посредством звука, който сътворявам, като си партнирам с разнообразни актьори или по време на осъществяванията ми онлайн.

Развълнувах се като разбрах, че един от най-популярните реализатори в България, ще прави ремикс на моето парче. Това за мен е освен опция да се свържа с изцяло нов актьор, само че и съм любопитен да чуя по какъв начин ще употребява моята ария и посредством прибавянето на своя интерпретация, ще промени звученето й. Това прави денс музиката и денс културата толкоз специфични. "

Новата ария на Боро Първи е въодушевена от обединяването на стиловете и опциите, които това поражда. Рапърът показа, че за него е предизвикателство да работи с Давид Гета по формалния ремикс на сингъла " Get Together ", като обогатява неговото звучене със личен жанр и го приближава още повече до българската публика.

" Мисля, че е време да имаме повече самочувствие като народ. Въпреки че сме дребна страна, имаме какво да дадем на света. Ремиксът на " Get Together " на David Guetta с мое присъединяване го потвърждава. Когато събитията ни разделят, музиката ни сплотява ", разяснява Боро Първи за присъединяване си в плана Tuborg Open.

Песента DAVID GUETTA FEAT. BORO PURVI - GET TOGETHER (TUBORG OPEN MIX) към този момент може да бъде гледана тук:



Научете повече в обществените канали на @TuborgBulgaria във и.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР