Българският президент Румен Радев подло използва поредната годишнина от Шипченската

...
Българският президент Румен Радев подло използва поредната годишнина от Шипченската
Коментари Харесай

От Шипка Радев плаши: 3-ти март е червената линия на нашето търпение

Българският президент Румен Радев подло употребява следващата годишнина от Шипченската епопея, с цел да сее разкол в нацията и да насочва закани към демокрацията, и да пази непознати ползи.

В словото си през днешния ден президентът още веднъж насочи предизвестие към ръководещите страната, изтъквайки, че България има потребност от държавност, а не от сглобкаджийство.

" Днес споделяме стига! Трети март е алената линия на нашето самообладание ", обърна се към жителите на връх Шипка Румен Радев.

" Европейска България има бъдеще единствено, когато сложим завършек на политическото безсрамие, което сее разкол и паразитира върху разделянето, което търгува с всичко българско за своето оцеляване ", уточни президентът. Но пропуща, че той като държавен глава е главният разделител на нацията през последните шест години, опълчва българите и сее раздори в обществото, пробвайки се ръководи еднолично страната.

По думите му би трябвало единство към държавността, а не сглобкаджийство. Единение към националната история и достолепие, към демократичните завоевания и свободите на жителите, посочи Радев.

" Скъпи сънародници, през днешния ден споделяме НЕ на пълзящата цензура, на доносничеството, на подмяната и свадите, посредством които се прокарва план за отвличане на Конституцията. Той планува България да се ръководи от политици, за които българското поданство е детайлност.(...) Казваме НЕ на опитите за разграждане на държавността с завладяването на институциите за користни политически и стопански цели.Днес слагаме завършек на противоположното преброяване, на разпада и заявяваме, че България ще пребъде: република на равноправни и свободни жители, които сами вземат решение своето бъдеще. Националното съзнание и гражданската сила са призвани да ни защитят от духовния и моралния крах! Народното придвижване няма да допусне Трети март да бъде премахнат, националната ни памет да бъде изтрита, а българската държавност - разградена!

Вечна памет за героите на Шипченската епопея!

Да живее България! ", приключи словото си президентът Румен Радев.

Многозначителното и неразбираемо слово на президента не дава отговор на въпроса какво би последвали, в случай че 3-ти март към този момент не е народен празник. Може би Радев ще ни изненада с прелом, или ще изиска съветските войски да дойдат на Дурава. Президентът не помни, че съгласно Конституцията и правилата на демокрацията Парламентът показва волята на народа и взима решения по значими въпроси.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР