Българският премиер Бойко Борисов е показал снимки от разбитата фабрика

...
Българският премиер Бойко Борисов е показал снимки от разбитата фабрика
Коментари Харесай

Борисов показва снимки на разбита фабрика за цигари на европейски лидери

Българският министър председател Бойко Борисов е посочил фотоси от разрушената фабрика за цигари край Пловдив на европейските водачи, които участваха на срещата на върха в Познан. Той самичък осведоми за това в профила си във Facebook. В срещата участваха водачите на страните от Западните Балкани дружно с английския министър председател в оставка Тереза Мей и немския канцлер Ангела Меркел. Борисов е употребявал случая, с цел да се похвали с последните триумфи на българското държавно управление.

" Преди началото на срещата на върха в Познан демонстрирах фотоси на сътрудниците от разрушената през вчерашния ден (четвъртък) фабрика за незаконни цигари до Пловдив. Запознах ги с данните от акцията " Инициативата против противозаконната търговия ", които демонстрират, че резултатът от 3.8% (делът на цигарената контрабанда в Бг) за първото тримесечие на 2019 година и е невиждан в целия Европейски Съюз ", написа Борисов.

Той разгласява фотография по какъв начин демонстрира нещо на телефона си на английския министър председател в оставка Тереза Мей.



Кадрите на Министерство на вътрешните работи от акцията
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР