Българският представител на тазгодишната Евровизия - група Equinox, ще излезе

...
Българският представител на тазгодишната Евровизия - група Equinox, ще излезе
Коментари Харесай

Equinox със специална молба за подкрепа за Евровизия 2018

Българският представител на тазгодишната " Евровизия " - група Equinox, ще излезе в първия полуфинал на конкуренцията на следващия ден вечер (8 май).
Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов-JJ, Джони Манюел и Трей Кембъл ще излязат под номер 10 на влиятелната музикална сцена. Състезанието стартира в 22:00 часа българско време.
За нашата ария - " Bones " - ще могат да гласоподават телевизионните фенове в Испания, Португалия, Англия, Чехия, Белгия, Австрия, Ирландия, Кипър, Гърция, Израел, Швейцария, Финландия, Беларус, Литва, Албания, Исландия, Азербайджан, Естония, Армения, Хърватия и Македония. Според регламента на Европейския съюз за радио и телевизия (EBU) от България може да се гласоподава за другите реализатори, само че тези българи, които се намират в една от изброените непознати страни, имат шанса да поддържат Equinox. Сънародниците ни би трябвало да гледат локалната телевизия, която излъчва състезанието и да следват посочените указания и телефонните номера, които се появяват на екрана.
Вотът на феновете стартира незабавно след края на последната конкурсна ария.
Преди утрешното си осъществяване, от Equinox излязоха със особено обръщение за българите в чужбина. Музикантите помолиха за поддръжка всички наши сънародници и ги поздравиха със специфична ария. Коя е тя - вижте в долното видео:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР