Българският PR експерт Максим Бехар бе вписан официално в Стената

...
Българският PR експерт Максим Бехар бе вписан официално в Стената
Коментари Харесай

Максим Бехар в световната PR Стена на славата

Българският PR специалист Максим Бехар бе вписан публично в Стената на славата на Световната PR организация ICCO, чийто президент той беше в продължение на две години. На блестяща гала в лондонския хотел „ Андаз “ близо 250 PR експерти от петте континента бурно приветстваха българина, изкачил се на допустимо най-високата международна стълбица в специалността.

Максим Бехар е освен първият източноевропеец в международната PR Стена на славата, само че и един от доста дребното европейци в нея. Сред именитите имена в тази ранглиста са Харолд Бърсън, Даниел Еделман, Пол Холмс, Джак Мартин, Джон Сондърс, лорд Чадлингтън, лорд Тимоти Бел, Лу Капоци и Дейвид Галахър.

„ Приемам тази голяма чест по-скоро като задатък за всичко, което ми следва да направя за нашия бизнес, само че също по този начин и като необикновено достижение за България, за моите сътрудници и другари от M3 Communications Group, Inc., от Българската асоциация на PR организациите, само че и за приятелите ми от Борда на ICCO. PR бизнесът в международен мащаб е в голям напредък, само че той повече от всеки път страда от дейната си промяна в изцяло нов бизнес – транспарантен, етичен и супер динамичен. Професията ни се промени неузнаваемо и съм благополучен, че бях Президент на ICCO точно в тези трагични времена, в които ние поехме водеща роля в световните промени на нашия бизнес “, сподели Максим Бехар по време на церемонията в Лондон.

Максим Бехар e международно име в PR промишлеността. През 1994 година той основава и до момента ръководи водещата PR компания M3 Communications Group, Inc., която е сътрудник на Hill+Knowlton Strategies. През последните години Максим Бехар беше поредно член на Борда, ковчежник, вицепрезидент и президент на ICCO, а в този момент е един от петимата членове на Изпълнителния комитет на организацията. Максим Бехар е оглавявал Българската асоциация на PR организациите, Българския конгрес на бизнес водачите, Световния информационен конгрес в Давос, Швейцария, а в този момент е негов вицепрезидент, както и ръководител на Настоятелството на фондация „ За Нашите Деца “, вицепрезидент на Атлантическия клуб в България и Генерален почетен консул на Република Сейшели в България.

Световната PR организация ICCO е най-влиятелното в света обединяване на експертите от бизнеса, оперира в 55 страни и в него влизат над 2500 PR компании. Президентът се избира за мандат от две години.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР