Българският PR експерт и дипломат Максим Бехар бе избран отново

...
Българският PR експерт и дипломат Максим Бехар бе избран отново
Коментари Харесай

Максим Бехар отново в Борда на Форума на бизнес лидерите

Българският PR специалист и посланик Максим Бехар бе определен още веднъж за член на Управителния съвет на Българския конгрес на бизнес водачите (БФБЛ). Той е измежду създателите на Форума преди 20 години, беше негов ръководител в продължение на два мандата от 2001 до 2007 година, след което заместник-председател за още два мандата и от този момент непроменяемо е член на Борда. Максим Бехар също е пожизнен почетен член на Форума, разгласен публично през 2007 година поради неговия извънреден принос в одобряването на Форума като водеща организация в областта на етичния бизнес и корпоративната обществена отговорност.

„ За мен това е самопризнание, чест и отговорност. Предстоят промени към по-добро, предстоят нови планове и съм уверен, че Българският конгрес на бизнес водачите ще продължи да бъде водеща бизнес организация в България “, сподели Бехар.

Левон Хампарцумян, основен изпълнителен шеф на „ УниКредит Булбанк “ бе определен за заместник-председател на Форума, а Зоя Паунова, основен изпълнителен шеф на „ Астра Зенека България “, и Боряна Манолова, основен изпълнителен шеф на „ Сименс България “ възобновиха своите мандати в Борда.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР