Българският полузащитник Владимир Гаджев записа участие при успеха на своя

...
Българският полузащитник Владимир Гаджев записа участие при успеха на своя
Коментари Харесай

Владимир Гаджев с картон и смяна при успех на Анортозис

Българският полузащитник Владимир Гаджев записа присъединяване при триумфа на своя Анортозис в шампионата на Кипър. Тимът от Фамагуста победи с 3:1 вкъщи слабака Етникос Ахнас.

Родният футболист стартира като титуляр, само че беше заменен в 56-та минута, единствено три минути откакто получи жълт картон. На неговото място се появи младокът Христо Хаджипаскалис.

Иначе до момента в който Гаджев беше на терена, Анортозис водеше с 1:0 след попадението на Дуглао в 49-та минута. Абдулахи Шеху удвои от дузпа в 62-та минута и всичко вървеше без спънки за домакините.

Но Андреас Елиа понижи за слабака в 62-та минута и върна интригата. Всичко завърши минута преди края, когато Демба Камара се разписа за крайното 3:1 и подпечата триумфа за отбора си.

След тази развръзка Анортозис събра 44 точки на второто място, на една зад водача АПОЕЛ. Грандът от Никозия обаче е с два мача по-малко. Етникос Ахнас пък е финален със единствено 8 точки и е съвсем сигурен изпадащ.

В различен мач от събота в кипърския шампионат имаше епизодично българско присъединяване. Алки Ороклини надви с 1:0 в гостуването на Докса, а като тактическа промяна се появи Радослав Василев за спечелилите в последните секунди на мача и не пипна топката.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР