Българският плувец Антъни Иванов ще се състезава поне до Олимпийските

...
Българският плувец Антъни Иванов ще се състезава поне до Олимпийските
Коментари Харесай

Антъни Иванов ще се състезава поне до Игрите в Париж

Българският плувец Антъни Иванов ще се състезава най-малко до Олимпийските игри в Париж през 2024 година. Това съобщи той пред NOVA след острата му обява в обществените мрежи, обвързвана с метода на регулиране на професионалните спортисти от допинг ченгета.

Въпреки мощното си възмущение, националният рекордьор на 200 метра бътерфлай отхвърли спекулациите, че се отдръпва от спорта.

По-рано през годината Антъни Иванов беше със спрени спортни права, откакто три пъти не е бил открит на посочения от него адрес.

„ Честният и чист спорт не съществува “. С това изказване през вчерашния ден Антъни Иванов обясни обстановка към следващото му търсене за допинг инспекция. Плувецът нападна международната антидопингова система.

23-годишният български играч разяснява, че по случайност е излязъл от басейна и е схванал, че е издирван за инспекция в Съединени американски щати. В този миг той е бил на подготовка, а не в дома си.

„ Ако не направя това, ме упрекват, че се укривам. Какви са тези правила? Спортистите биват наказвани, че не ас разполагаем за тестване 24/7. Това единствено някои спортисти, други имат COVID-19 95% от годината, тъй че не могат да се тестват 4 седмици всякога, правейки господ знае какво “, написа Антъни Иванов в Instagram.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР