Българският плувец Антъни Иванов e удовлетворен от постигнатото през календарната

...
Българският плувец Антъни Иванов e удовлетворен от постигнатото през календарната
Коментари Харесай

Антъни Иванов: За мен 2018-а е най-успешната година до момента

Българският плувец Антъни Иванов e задоволен от постигнатото през календарната 2018-а година, която дефинира за най-успешната в своята кариера. Той показа изненадата си от обстоятелството, че не е в челната десетка за " Спортист на годината ", което отдава на това, че анкетата бе извършена преди международното състезание.
Мъжката ни плувна щафета подарява 900 лева за лекуването на треньор (ВИДЕО) Квартетът ще поддържа плувния треньор Бони Цонков
През 2018 година Иванов стигна до два финала - на международното и европейското състезание, само че съобщи, че преследвал по-висока цел - орден от шампионата на Стария континент.

Подготовката на Антъни за новия сезон ще протече в Съединени американски щати, като плувецът си е сложил за цел на републиканското през април да покрие норматива за олимпийските игри. В Америка българският плувец ще работи над обръщанията, подводните елементи и старта, с цел да гони персонален връх. Иванов показа, че има капацитет да слезе под 1 минута и 54 секунди в коронната си дисциплината.

На международния шампионат в Ханджоу, Китай, след дългогодишна пауза България беше показана от щафета, където съумя да усъвършенства и трите национални върха в дисциплините, в които взе участие. С оглед на усъвършенстваните достижения, Антъни призна, че ще чака мощно показване на български квартет и на шампионатите през идната година:

„ Щафетите се получиха доста добре. Можем и по-добре да плуваме, само че момчетата просто бяха за първи път на огромно състезание, не се получи безусловно всичко, както го бяхме планували. Имаме доста капацитет. "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР