Българският пивовар Загорка поставя силен акцент върху безалкохолните бири, които

...
Българският пивовар Загорка поставя силен акцент върху безалкохолните бири, които
Коментари Харесай

Загорка влиза в битка за пазара на безалкохолни бири с два продукта

Българският пивовар " Загорка " слага мощен акцент върху безалкохолните бири, които предлага на родния пазар. Компанията сплотява продуктите си в сегмента в общо портфолио, като към този момент е подготвила ярка информационна тактика посредством повече реклами и партньорства с магазини.

" Загорка 0,0% ", която към този момент е водач на българският пазар измежду безалкохолните бири, е първата, предлагана от компанията. " Загорка " ще предлага и нови усети на " Ариана Радлер " - с изключение на лимон и малина, от тази година ще се продават и такива с усет на портокал и грейпфрут, както и " мрачен лимон " - композиция от тъмна бира и лимон.

Портфолиото, допълнено от Heineken 0,0%, носи името Zero Zone.

" Zero Zone усилва моментите в всекидневието, в които потребителите могат да се насладят на обичания си усет бира - на обяд или след подготовка или даже на вечеря, без да се постанова да се лишават по-късно от опцията да карат. В унисон с публичния разговор за виновна консумация, ние инвестирахме доста старания в развиването и промоцията на нашето безалкохолно портфолио, с цел да отговорим на потребностите на нашите консуматори, които желаят да се насладя на обичаната си бира без скрупули ", съобщи пред публицисти Петер Копиец, изпълнителен шеф на Загорка АД.

То бе показано първо в Полша преди година, а към този момент и в цяла Европа. По думите на Иванова, пазарът на безалкохолни бири пораства и в България, и на Стария континент, защото потребителите от ден на ден внимават за здравето си.
 Петер Копиец е новият изпълнителен шеф на
Петер Копиец е новият изпълнителен шеф на " Загорка "

Той поема позицията от сегашния началник Никос Зоис
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР