„Българският парламент гласува моята оставка. Взимането на решение за напускане

...
„Българският парламент гласува моята оставка. Взимането на решение за напускане
Коментари Харесай

Янев призна за различия с Петков от самото начало. Търсел съмишленици за нова партия

„ Българският парламент гласоподава моята оставка. Взимането на решение за овакантяване на държавното управление е актът на искане на оставка, явно министър председателят взе това решение. Личния диалог няма да го разясня, само че през цялото време, от приемането на предлагането аз да вземам участие в това държавно управление, ние усещахме разлики. Най-общо казано – друга ценностна система. Усещането, че това, което аз постоянно съм се опитвал да върша – да пречупя дейностите си през призмата на публичния интерес, не го срещах в „ тима “, както го назовава министър председателят Петков. Това не беше тим “, изясни Янев пред Българска национална телевизия.

Той удостовери, че търси съидейници за основаването на нов партиен план, само че е безапелационен, че всички медийни известия, излезли до момента, са спекулации.

„ Ако намерим задоволително хора, които споделят общи хрумвания и полезности за развиването на България, ще излезем с лицето си и ще желаяме българският народ да ни гласоподава доверие “, съобщи някогашният боен министър, а главният проблем, към чието разрешаване ще се стремят, е рецесията в политическото посланичество и националният интерес на България.

„ Опасно е държавното управление да приказва с два разнообразни гласа за войната в Украйна.Българските жители са задоволително уплашени от войната и от обстоятелството, че не знаят какво да чакат в обозримото бъдеще “, разяснява още Стефан Янев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР