Българският Отбор на надеждата“ ще се презентира в рамките на

...
Българският Отбор на надеждата“ ще се презентира в рамките на
Коментари Харесай

Български отбор ще бъде част от програмата за финала на Шампионската лига

Българският „ Отбор на вярата “ ще се презентира в границите на почитател фестивала, който УЕФА провежда за финала на Шампионската лига сред съставите на Манчестър Сити и Интер в Истанбул. Събитието продължава от 8 до 11 юни на площад „ Йеникапи “, като родният представител ще запише присъединяване в последния ден от 17:00 часа българско време. Целта е образно да бъде демонстриран уличният футбол като инструмент за позитивна обществена смяна. 

За Истанбул през днешния ден пътуват 8 от момчетата, които бяха селектирани в националния „ Отбор на вярата “, с цел да показват България на идното международно състезание по футбол за бездомни хора в Сакраменто през първата половина на месец юли. Поканата към българския представител беше отправена от УЕФА посредством шотландската фондация Homeless World Cup, която държи правата за организирането на международните шампионати за бездомни хора, които датират от 2003 година. 
 „ Отбор на вярата “ завърши селекцията за Мондиала в Калифорния „ Отбор на вярата “ завърши селекцията за Мондиала в Калифорния
Като причина за включването на „ Отбор на вярата “ във почитател фестивала за финала на Шампионска лига бяха изтъкнати близостта на страната ни до Истанбул и безспорните триумфи в обществен аспект, които планът реализира. Успеваемостта на общественото включване измежду 64-те национални състезатели от отбора през последните 12 години е 100%.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР